Familjeskapande

Familjeskapande vinter/vår 2024

Kom och släpp loss kreativiteten och gör en kul konstnärlig aktivitet tillsammans med ditt barn eller barnbarn! OBS! Fler kurser och workshops kan tillkomma under perioden. Anmälan gör du via anmälningsformuläret i menyn!Kurs - Blandade tekniker

Riktar sig till barn 6-10 år tillsammans med en vuxen.

Under fem söndagar utforskar vi tre konstnärliga tekniker: collage med olika sorters papper, skulptur i papier maché och textiltryck med olika tryckmetoder. Vi avslutar med ett vernissage.


Fem söndagar 21/1-18/2 kl 10-11:30 (sista tillfället är det vernissage). Pris 2000 kr, priset avser ett barn och en vuxen, allt material ingår.


Kurs - Experimentell akvarell

 Riktar sig till barn 6-10 år tillsammans med en vuxen.


Vi utforskar och experimenterar med akvarell på ett lekfullt och prestigelöst sätt. Vi gör spännande effekter med olika medier och material och skapar unika konstverk. Under kursen går vi igenom färglära, grunder för akvarellmålning och utforskar olika medier och material. Vi avslutar med ett vernissage.

4 lördagar 13/4-4/5 kl 10-11:30 (sista tillfället är det vernissage). Pris: 1800 kr, priset avser ett barn och en vuxen, allt material ingår.


Workshop - Acrylic pouring

Riktar sig till barn 9-13 år tillsammans med en vuxen.

Vi gör fantastiska abstrakta konstverk genom att hälla flytande akryl tillsammans med andra medier på canvasdukar. Den här tekniken är superkul och det är svårt att sluta när man sätter igång!


OBS! FULLBOKAT! Lördag 23/3 kl 10-12. Pris: 1150 kr, priset avser ett barn och en vuxen, allt material ingår.


Workshop - Skaparverkstad Måleri

Riktar sig till barn 3-5 år tillsammans med en vuxen.           


Vi frossar i målarfärg och blandat material och skapar unika konstverk.

Lördag 25/5 kl 10-11. Pris: 450 kr, priset avser ett barn och en vuxen, allt material ingår.

Ja tack till nyhetsbrev!

Bli först att ta del av nya kurser, workshops, familjeskapande och annat kul.