Om Rum för skapande Enskede

Om

Rum för skapande Enskede har länge grott i mig. En dröm om en ateljé. En plats där stor som liten kan komma och skapa bild och form. Ett rum för alla att landa i, krav- och prestigelöst, ett rum öppet för allas unika bildspråk, uttryck och kommunikation. Ett rum där konstnärligt skapande kan främja hälsa och utveckling. I januari 2023 startade jag äntligen upp min verksamhet.

Rum för skapande Enskede erbjuder kurser och workshops i bild och form för vuxna och familjeskapande för barn och vuxna tilsammans. Gemensamt för alla kurser och workshops är att de fokuserar på kreativt utforskande, skaparprocessen, skaparglädje, lust och nyfikenhet. Samtliga aktiviteter passar både nybörjare och erfarna skapare.

Jag är utbildad folkhälsopedagog med specialområde hur kultur kan främja människors hälsa och utveckling, skapandepedagog, konstnär och dipl mindfulnessinstruktör. Alla kurser och workshops hålls i min ateljé som ligger i Asthas ateljés lokaler, en mysig och kreativ källarlokal i Gamla Enskede.

Varmt välkommen!                                                             /Nina Lazaroff